Hanya spray direct ke kulit selama 4 hari je boleh dpt kesan baik.!

Ingatkan Adara Skin Treat boleh ubat masalah kulit gatal je, tapi  boleh merawat penyakit Gatal2, Kudis, Kurap, Ruam, Ekzema dan Kulit Sensitif.

Alhamdulilah Sejak Mengamalkan Adara Skin Treat Ni.. 4 Hari Je Hilang Masalah Kulit Anak Kak Najwa Berkurangan.!

Rawatlah Masalah Kulit Anda Sebelum Terlambat.!

Sebelum Kak Mona cerita panjang lebar, cuba anda jawab dengan jujur!

ADAKAH ANDA ADA MASALAH DIBAWAH⤵︎

Dah beribu duit habis cuba macam-macam jenis ubat?

Try rawatan itu ini, tapi tak selesai jugak masalah kulit korang?

Jika ada salah satu daripada masalah diatas

JANGAN RISAU!

Kami ada penyelesaiannya…

MEMPERKENALKAN

Adara Skin Treat

Lepas ni tak payah pening lagi dah adara skin treat  kan ada! sray-spray je dah hilang gatal-gatal tu...

Adara Skin Treat yang mampu menyelesaikan masalah  kulit seperti ⤵︎

BUKAN ITU SAHAJA

Adara Skin Treat juga boleh selesaikan masalah

“Perhhhh.! Macam menarik ja produk ni. Betul ke produk ni selamat digunakan?”

JANGAN RISAU.! DAH LEBIH

0
Pengguna

100% Selamat Lulus KKM
(Nombor Rujukan: NOT2102202429K)

APA KANDUNGAN YANG TERDAPAT DALAM PRODUK ADARA SKIN TREAT NI..

“Padu kan.? Tapi betul ke produk ni betul-betul berkesan?”

JOM KITA TENGOK APA KATA PENGGUNA KAMI

⭐⭐⭐⭐⭐

HARI INI ANDA SANGAT-SANGAT BERTUAH BILA ANDA ORDER SEKARANG!!

Kalau anda order sekarang kami akan bagi VIP free gift misteri bernilai lebih dari….

Bonus ini bernilai

RM 50

Yang Paling Best Anda Mungkin Berpeluang Memenangi Cabutan Bertuah 

LG 32 INCI SMART TV 

Bernilai RM1199

Bonus-bonus ini akan diberi hanya jika order di laman ini sahaja. Anda akan dapat bonus ini HANYA jika anda Order Sekarang!

kami percaya bahawa penyakit kulit seperti kurap kudis, ruam dan gatal2 lah masalah yang paling ditakuti kan..?

Jadi berapa ya agaknya Pelaburan Kesihatan untuk Anak Anak dan Diri Sendiri yg perlu anda laburkan demi menikmati hidup sihat SEISI KELUARGA Bebas Penyakit Kulit?

Tapi sebab kami betul-betul nak bantu lebih ramai rakyat Malaysia bebas kulit ini.

Dengan pelaburan serendah

RM60

Harga 1 Botol [Adara Skin Treat]

Anda boleh mencapai nikmat hidup bebas kulit diatas.

ehhh…! Sekejap..!

Untuk lebih jimat, anda boleh pilih salah satu drpd pakej dibawah

Pakej Percubaan

RM60

Harga 1 Botol [Adara Skin Treat]

Tekan butang diatas untuk menempah pakej percubaan

Pakej Jimat Giler

RM100

Harga 2 Botol [Adara Skin Treat]

Tekan butang diatas untuk menempah pakej percubaan

Anda Takut Tak Dapat Barang Bila Buat Tempahan

Takpe jangan risau. Anda order je sekarang dalam website ni, dan bayar pada posmen bila barang anda sampai nanti

Anda Masih Ragu-Ragu?

Anda mungkin terfikir..

“What if saya dah beli 

Adara Skin Treat

ini tapi saya tak puas hati sebab dah amalkan tapi lansung tiada kesan positif terhadap masalah kulit?”

Jangan risau!

Kami pun rasa TAK LAYAK untuk terima DUIT Anda jika produk ini langsung TAK MEMBANTU menambah baik penyakit kulit anda.

Oleh sebab itu kami tawarkan :

PERCUBAAN 30 HARI TANPA RISIKO

Jika dalam tempoh 30 hari selepas amalkan

Adara Skin Treat

tapi masih tiada kesan positif terhadap masalah kulit yg anda hadapi.

Anda hanya perlu laporkan pada penasihat kesihatan kami yang akan hubungi anda pada hujung bulan, dan wang anda akan dikembalikan tanpa banyak soal.

INI JAMINAN KAMI UNTUK BERIKAN YANG TERBAIK!

JANGAN CUBA TANGGUH LAGI!

Jangan tunggu sehingga dah terlambat baru nak ambil tindakan.

Ramai yang rasa mereka tak perlukan penyelesaikan yg kita tawarkan ini sebab katanya..

“tak teruk pun, okay lagi ni ruam-ruam dan gatal sikit je ni, nanti sapu bedak baiklah..”

Namun, ramai yang akhirnya kerugian besar yg dan terpaksa hadapi sebab tangguh dan ak mengambil tindakan segera.!

Oleh sebab itu kami merayu pada anda untuk cari ikhtihar.

Jangan tunggu tangguh!

Mencegah lebih baik drpd merawat.

InsyaAllah, dengan pengambilan

Adara Skin Treat

ini, anda mampu cegah segala penyakit kulit yang dihidapi.

“Psstt.. Jika bukan hari ini, bila lagi anda nak bertindak? 1 tahun drpd sekarang, anda akan ingat tindakkan ini sebagai satu pelaburan paling bijak untuk cegah masalah kulit anda!”

FAQ

soalan-soalan lazim

sebotol boleh tahan selama 2-3 bulan bergantung kepada kekerapan pengunaan

Adara Skin Treat ni tiada sebarang kesan sampingan kerana Adara skin treat ni diperbuat dari 100% bahan semula jadi dan bebas dari sebarang bahan kimia

Adara Skin Treat ni tidak melekit pada kulit kerana Adara skin treat ni adalah nano waterbase dan di formulasikan untuk terus meresap kedalam kulit dengan cepat

Ya kami ada menyediakan Perkhidmatan Barang sampai baru bayar(COD) untuk seluruh semenanjung malaysia kecuali sabah dan sarawak

Hubungi kami

Sebarang Pertanyaan Atau Bantuan Boleh Hubungi Kami Di Talian Di Bawah

Email:

admin@carahidupsihat.com

Phone:

+601157911674

© Copyright 2021 carahidupsihat.com – All Rights Reserved